نام این محله اشاره به نام مرحوم "وحید دستگیری" دارد. حسن وحید دستگیری فرزند محمدقاسم، معروف به وحید دستگیری به سال 1258 ش در ده دستگرد از دهات اصفهان تولد یافت. نخستین سال های زندگیاش در اصفهان به تحصیل علم و ادب گذشت، سپس برای ادامه تحصیل به تهران آمد و تا پایان عمر در این شهر زیست.
وحید در سرودن اقسام شعر توانایی کامل داشت، به ویژه سبک نظامی گنجوی را به استادی پیروی می کرد بر اثر علاقه ی زیادی که به سخن نظامی داشت انجمن ادبی حکیم نظامی را در تهران تأسیس کرد تا آخر عمر اداره ی آن را برعهده داشت. تصحیح و چاپ دیوان ابوالفرج رونی، دیوان جمال الدین عبدالرزاق اصفهانی، دیوان عبید زاکانی، دیوان ادیب الممالک فراهانی، دیوان هاتف اصفهانی، دیوان باباطاهرعریان، جامجم اوحدی، خمسه ی نظامی، تذکرهی تحفه ی سامی و تذکره ی نصرآبادی از جمله کارهای ادبی اوست.
وحید پس از 47 سال فعالیت ادبی و باقی گذاشتن چندین جلد کتاب پرارزش در بیستم ذی الحجه 1361 ق برابر با 1321 ش در 64 سالگی در تهران درگذشت و پیکر او در امامزاده عبدالله شهر ری به خاک سپرده شد.(1- «حاج سید جوادی، ،1380 ش، ص 104» 2- «هادوی، 1381، ص 767)
منبع: رصدخانه فرهنگي اجتماعي اصفهان. (1395). شناسنامه فرهنگي اجتماعي محلات شهر اصفهان، فاز اول. اصفهان: انتشارات سازمان فرهنگي تفريحي شهرداري اصفهان.